Mircea Diaconu, prezidențiale 2019. Cozmin Gușă: Ei au pus planul la cale

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Consultantul politic Cozmin Gușă a vorbit la Realitatea TV despre jocurile privind candidatura lui Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale din 2019.

”În urmă cu câteva săptămâni în Croația, în proximitatea stațiunii Pula, domnii George Maior, Florian Coldea și un lider fost PSD-ist căruia nu îi dau numele pentru că este apropiat de mine au avut o întâlnire foarte importantă în urma căreia s-a pus la punct acest plan, plan la care a fost chemat să achieseze liderul Pro România, Victor Ponta, care este finul de cununie al lui George Maior și mai nou un apropiat a lui Florian Coldea. Acest plan este unul care pe măsură ce se va derula este menit să diminueze potențialul PSD-ului în favoarea, în primă fază a alianței Pro România - ALDE, iar la alegerile prezidențiale în favoarea lui Dan Barna, favoritul lui Florian Coldea”, a zis Cozmin Gușă.

”Acest joc nu este unul politic pentru că el este un joc absurd. Haideți să fim serioși. Mircea Diaconu este de 30 de ani în politica românească și dacă era vreo mare vedetă sau un om capabil ar fi demonstrat acest lucru. Nu cred că poate să demonstreze la 70 de ani acest lucru și este foarte greu de crezut această ciudățenie, așa cu spunea și Ion Cristoiu, că Tăriceanu nu mai are încredere în forțele proprii și renunță în favoarea unuia ca Mircea Diaconu”, a mai zis Cozmin Gușă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel