Mircea Diaconu, mesaj crunt: Nu văd decât război. Vreau PACE!

Europarlamentarul Mircea Diaconu a declarat la Braşov, că vrea să vadă pace, echilibru şi înţelepciune în politica din România, dar deocamdată nu vede decât un război continuu, în perspectiva alegerilor din 2019. Diaconu a mai adăugat că în aceste condiţii "naţiunea nu poate să crească".

”Pacea nu vine deocamdată. Ce văd eu pe masă este război. Aştept cu mare nerăbdare. Când o să ne punem dorinţe de sărbători, în 2019, sigur o să mi-o pun şi pe asta (...) Eu vreau pace să mă pot uita în linişte peste dealuri, peste munţi, să nu urle unul la mine mereu. Eu vreau să văd pe masă pace, echilibru, înţelepciune. Deocamdată nu văd decât război", a afirmat Mircea Diaconu.

El a explicat că în România problemele se pot rezolva de obicei "de sus în jos", el adăugând că de aceea nu vede vreo şansă pentru rezolvarea marilor probleme actuale ale ţării. Eu nu o văd, că iar m-am uitat pe masă că au început să se aşeze nişte personaje pentru 2019. Au început să se aşeze deja. Iese ăsta, continuă războiul cu ăla, iese ăsta, continuă cu celălalt. Nici acum nu se va semna pacea. În România vreau pace, vreau linişte. Nu poate să crească nici naţiunea, nici familia decât în condiţii de linişte. Singură, pacea nu vine. Nu ştiu cine să o aducă. Nu mă întrebaţi pe mine că nu am o soluţie în buzunar. Dar eu unul vreau pace şi nu vreau să strâng de gât pe nimeni, a punctat Diaconu.

Periplu prin țară

Eurodeputatul Mircea Diaconu a spus că începând din anul 2014, în luna mai, face un periplu prin ţară pentru a se întâlni şi a schimba idei cu oamenii.

Mă cablez şi mă resetez. Mi se luminează în cap tot felul de chestii. Mă duc în revelaţie. 2016 a fost singurul în care nu am fost. Nu sunt turist, nu sunt vizitator, dar mă duc să mă încarc de iarba verde, de tot felul de chestii pe care le văd şi-mi fac mie foarte bine. E mirosul acesta dement de salcâm care trece. Schimb idei, schimb păreri cu nişte oameni pe care nu-i cunosc, şi care nu sunt aceeaşi. Puţini sunt aceeaşi, vin oameni noi la aceste întâlniri. Bem o cafea, vorbim, a mai spus europarlamentarul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel