EXCLUSIV  Mircea Diaconu dă semnalul. Anunț crucial despre viitorul său politic

Mircea Diaconu
Mircea Diaconu

Mircea Diaconu a dat semnalul unui nou drum în România. 

Mircea Diaconu nu știe dacă va mai candida la alegerile europarlamentare, dar anunță că va continua. 

”Cel mai complex răspuns e nu știu. Încă încerc să găsesc o variantă care să mă mulțumească. Pe căi bătute nu vreau să merg. Inclusiv aceea prin care eu am devenit deputat european, cu candidatura individuală, nu vreau s-o repet. Acea poveste, cu semnăturile, cu procesele, a fost ca prima dragoste pe care o lași așa, în amintiri, în scrisori, nu trebuie repetată. Posibil să găsesc o soluție în curând. Nu vreau să mă întorc cu spatele. (...) O să continui să încerc să propun lucruri pentru România, să mă bat pentru ele, dar aș prefera acasă.” a spus Mircea Diaconu, la interviurile DCNews

Printre rânduri, Mircea Diaconu transmite un mesaj clar cu privire la ce urmează să facă. Acesta exclude varianta unui partid, dar nu și varianta de a pune baza la ceva diferit. 

”În niciun caz, un partid. Nu mă așez pe nicio listă de partid, e adevărat că nimeni nu m-a invitat să fiu pe vreo listă de partid, dar nu vreau asta pentru că știu care e mecanica și nu mă interesează absolut deloc. Plus că statutul meu, contractul meu public e ăsta care e acum și la el nu renunț orice ar fi. Poate-mi vine vreo idee, mai așteptăm, dar nu mult. La toamnă, când se coc merele, o să spun și eu exact” a anunțul Mircea Diaconu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel