Mircea Diaconu, candidat la prezidenţiale: Eu sunt independent. Nu mă voi afişa cu liderii politici

Mircea Diaconu
Mircea Diaconu

Fostul europarlamentar Mircea Diaconu a anunţat la Antena 3 că va fi candidat independent la alegerile prezidenţiale, şi că susţinerea pe care ALDE şi Pro România i-o acordă nu va fi una clasică. 

”ALDE și PRO România au hotărât să mă susțină pentru prezidențiale. Îmi sunt aproape, logistic, ca un candidat independent. Eu nu am bătut la ușa nimănui. Eu m-am dus pe trepte la Ateneu și am cerut susținere de peste tot. Aceste lucruri s-au discutat de dimineața până seara. Statutul meu e de independent, eu îmi duc campania, doar din punct de vedere logistic. Nu o să defilez cu liderii celor două partide politice. Eu o să mă duc să vorbesc cu oamenii. Exact în piața publică. Voi fi eu, cu ei. Le răspund la tot ce mă întreabă. Trebuie să fi convingător. E o susținere de altă natură, nu stilul clasic”, a spus Mircea Diaconu. 

Mircea Diaconu, în iulie: Nu există independent susţinut politic 

În urmă cu o lună şi jumătate, Mircea Diaconu declara tot la Antena 3 că nu există candidat independent susţinut politic. 

"Ce e asta, independent susţinut politic? Ori eşti politic, ori eşti singur. Eu aşa văd lucrurile. Când eşti susţinut politic, depinzi şi de acei oameni", declara atunci Mircea Diaconu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel