EXCLUSIV  Mircea Diaconu: Cazinoul Constanţa, proiect de suflet. Avem posibilităţi uluitoare

Mircea Diaconu
Mircea Diaconu

Europarlamentarul Mircea Diaconu a vorbit, la DC News, despre unul dintre proiectele sale de suflet. 

Europarlamentarul Mircea Diaconu a vorbit, în cadrul unui interviu acordat DC News, despre unul dintre proiectele sale de suflet: readucerea la viaţă a Cazinoului din Constanţa. Mircea Diaconu a explicat cât de important este acest obiectiv şi câte avantaje poate aduce reabilitarea şi redarea sa publicului, mai ales dacă ne gândim la faptul că vorbim despre o clădire emblematică pentru întreaga ţară, nu doar pentru municipiul Constanţa. 

"Cazinoul din Constanţa face parte dintr-un proiect pe care l-am depus şi l-am povestit şi ministrului Dezvotării. […] Acum aşteptă la coadă ca o autostradă sau ca altă construcţie din România, contestaţii, licitaţii şi între timp moare. Asta mă îngrozeşte! El moare, între timp. Şi m-a mai speriat ceva şi i-am spus asta ministrului Dezvoltării care îmi zicea că face tot ce se poate. Eu intru pe materialele primite de la CNI şi acolo scrie aşa: va fi renovat, după care va fi oferit autorităţii publice locale pentru a i se da destinaţia.

Păi, în clipa aceasta, nu poţi renova nimic fără a-i şti destinaţia. Deci dacă nu ştii destinaţia, nu pune o cărămidă acolo, că strici, rupi, modifici. E o demenţă, e o prostie! E o tâmpenie. Atunci când te apuci să renovezi, trebuie să ştii clar lucrul acesta. […] El şi-a câştigat statutul de reper naţional fundamental. Nu cred că există o familie să fi mers la mare vreodată fără să nu fi trecut pe acolo. E al tuturor, nu e al constănţenilor. Plus că e poarta noastră de intrare.

Există o reţea de cazinouri prin Europa, la Mediterană, cu care se poate înfăţi. E un lucru extrem de important. Ne găsim cu alţii din alte ţări, sunt posibilităţi uluitoare de dezvoltare şi dormim pe noi", a declarat Mircea Diaconu.

Urmăreşte declaraţiile lui Mircea Diaconu, aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel