EXCLUSIV  Mircea Coșea, colaborator al PSL, proiect exploziv: Salariul minim de 1.000 de euro. Cum e posibil

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Profesorul Mircea Coşea va colabora, în perioada următoare, cu Platforma Social Liberală pentru un proiect care prevede aducerea salariului minim din România la 1.000 de euro. Cu toate astea, Mircea Coşea a specificat că nu este membru de partid, dar şi că nu are de gând să devină. 

”Nu sunt membru de partid. Particip la realizarea unui proiect pe care îl are această platformă, dar nu sunt înscris şi nici nu mă voi înscrie. Este vorba despre introducerea unui salariu minim de 1.000 de euro, în următorii 10 ani. Nu pot intra în prea multe amănunte, programul este în desfăşiurare. Acum este doar o discuţie şi nu am acordul celorlalţi pentru a spune strategia pe care o avem. Este o strategie economică destul de elaborată, pe baza unui model, dar nu pot spune mai multe.”, a declarat profesorul Mircea Coşea în exclusivitate pentru DCNEWS

VEZI ŞI Două lovituri importante date de Platforma Social Liberală. Petre Roman şi Mircea Coşea intră în partid

"Ei au prezentat acest program, care pe mine m-a încântat şi chiar am publicat câteva aprecieri şi sugestii cu privire la acesta. Eu m-am exprimat în sensul că nu trebuie discutat despre locul pe care România îl ocupă în Europa din acest punct de vedere, ci poziţia în structura economică. În urma acestor aprecieri, ei m-au sunat, au fost interesaţi de părerile mele şi am zis să colaborăm şi să facem ceva interesant", a mai spus Mircea Coşea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel