Mircea Băsescu: E prea mult să fiu acuzat că am lovit o femeie

mircea basescu
mircea basescu

Mircea Băsescu, fratele șefului statului, a negat acuzațiile conform cărora ar fi lovit o femeie, după o discuție aprinsă în trafic.

În fapt, în dimineaţa zilei de 3 septembrie mă deplasam cu maşina dinspre intersecţia bulevardul 1 Mai cu strada Burada, către bulevardul Ferdinand, intenţionând să virez la dreapta. Fiind pe banda a doua, am semnalizat, dar maşina aflată pe banda întâi, în spatele maşinii mele, un Volkswagen roşu, a claxonat şi a accelerat nepermiţându-mi să intru în spaţiul suficient de mare din faţa sa. Am frânat şi am intrat în spatele ei. După virajul la dreapta pe bulevardul Ferdinand, am trecut pe banda a doua încercând să depăşesc Volkswagenul, dar şoferul care îl conducea nu voia să treacă pe prima bandă. Am trecut eu şi am depăşit prin stânga. În acest timp vorbeam la telefon, prin sistemul hands free, cu prietenul care mă aştepta în refugiul din faţa magazinului Dioda. Am ovservat abia atunci că Volkswagenul roşu era condus de o doamnă, iar in dreapta se afla o altă doamnă care îmi făcea semne obscene cu degetul mare ridicat în sus. Am depăşit Volkswagenul şi am trecut pe banda a doua frânând, pentru a le convinge să treacă pe banda întâi", afirmă Mircea Băsescu, într-un comunicat de presă.

Acesta precizează că s-a săturat să i se aducă tot felul de acuzații, doar pentru că este fratele lui Traian Băsescu.

Vă aduc la cunoştinţă faptul că m-am săturat ca, numai pentru că fratele meu a fost ales preşedintele ţării noastre, să fiu acuzat continuu de către tot felul de neaveniţi care nu pot să dovedească nimic, de tot ceea ce le trece prin cap, în principal pentru a încerca să îi facă rău preşedintelui", scrie Mircea Băsescu

De asemnea, acesta face referire doar la acuzația recentă. Băsescu amintește și de președintele Grupului de Investigații Politice, Mugur Ciuvică, care l-a acuzat că a luat credite de la bănci şi nu le-a rambursat sau de faptul că a făcut afaceri cu statul, luând pământul Academiei Agricole pentru a construi vile. El susţine că aceste lucruri sunt neadevărate şi că nu a făcut niciodată afaceri cu statul.

Totodată face referire și la  acuzaţiile potrivit cărora ar fi importat armament sau muniţie în România, pe care le-ar fi reexportat către o grupare teroristă din Angola. El spune că şi aceste acuzaţii au fost nefondate şi că nu a avut "nici cea mai mică legătură cu acel import", care, din câte ştie, a fost "perfect legal".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel