Mircea Badea, sfat pentru Tudor Chirilă: Te duci și bați la ușă

Mircea Badea
Mircea Badea

În opinia lui Tudor Chirilă, să cânți pe banii unei primării pe care o critici este un lucru normal. 

”Un artist care are o relație cu Primăria, are dreptul să o critice, indiferent dacă are un contract de muncă. Faptul că Primăria municipiului București te cheamă să cânți, deci să îndeplinești un serviciu muzical, remunerat, este una. Faptul că Primăria este incapabilă să gestioneze oricare dintre domeniile pe care a promis că le va gestiona, când a câștigat alegerile, este o chestie diferită, paralelă și cred că, acolo, ca cetățean, trebuie să-ți spui părerea”, a spus Tudor Chirilă într-un interviu la Pro TV.

Mircea Badea a sesizat paradoxul - cum am putea să avem școli, spitale și drumuri dacă banii se duc pe concerte?


Realizatorul TV a spus că potrivit lui Tudor Chirilă, ”pe partea de serviciu muzical, primăriile sunt beton, dar pe celelalte servicii, lucrurile sunt nasoale. Când este vorba de lăutaria așa zișilor artiști... văd că e bine. Când îi dă bani să ghiorlăie, atunci e bine, dar în rest, primăria e praf, nu face școli, spitale, drumuri... așa este în lumea lui Chirilă...”.

”În lumea mea, lucrurile se petrec altfel. Dacă o entitate ți se pare de căc#t, nu iei bani de la ea. Ce ziceți de acest reper moral? Dacă o entitate este de căc#t și banii care vin de acolo sunt la fel. Până nu avem școli, spitale, drumuri... să îi dai bani lui Chirilă...”, a zis Mircea Badea.

Sfat pentru Tudor Chirilă

Realizatorul emisiunii ”În gura presei” are și o recomandare pentru Tudor Chirilă - să bată la ușa Sălii Palatului, iar lumea să plătească pentru concertele sale.

VEZI ȘI: Carmen Avram, pe lista PSD europarlamentare. Cum a reacționat Naty Badea când a aflat: M-a surprins

”Un om de dreapta face altceva. Te duci la Sala Palatului, bați la ușă, zici de la ce formatie ești. Apoi spui că vrei să închiriezi sala pentru un concert. Faci afișe, scrii pe Facebook că faci concert, mergi și la radio și vorbești despre acest lucru. Lumea vine, dă banii pe bilet și pleacă acasă fericită. La final, tu numeri câți bani ai încasat din concert. Așa face un artist care mai e și de dreapta. Dacă e un lăutar tare în gura, nu se bucura de banii de la primărie”, a conchis Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel