Mircea Badea sesizează o gafă despre Dacian Cioloș și Iohannis

Dacian-Cioloș-și-Dan-Barna
Dacian-Cioloș-și-Dan-Barna

Mircea Badea a sesizat o gafă despre Dacian Cioloș într-un articol de presă denumit ''Cioloș, apel către Iohannis și români după modificarea Codurilor Penale.''

Practic, în titlul respectiv... se vorbește despre Klaus Iohannis și... românii, două categorii diferite.

Titlul articolului vine în contextul declarațiilor lui Dacian Cioloș după ce a aflat de modificarea codurilor penale. "Am aflat de decizia Parlamentului de a modifica Codul Penal, de la Tulcea. Constat încă o data că, din păcate, aceasta majoritate parlamentară s-a subordonat intereselor unui om care vrea să scape de Justiție și a fost de acord să se delegitimeze complet vizavi de mandatul pe care l-a primit de la alegatori.

Cu atât mai mult, voi explica oamenilor cu care mă întâlnesc despre ceea ce s-a intamplat astăzi în Parlament, de nocivitatea acestei decizii, când Parlamentul se ascunde în spatele unor decizii si recomandari ale Curtii Constituționale pentru a modifica Codul Penal, nu în interesul romanilor, nu pentru a-i apara pe romani de hoți și de infractori, ci dimpotrivă. Modifică Codul Penal pentru a-i da posibilitatea unui om, un lider de partid, liderul PSD, Liviu Dragnea, să scape de Justitie. Asta e interpretarea votului de azi, din pacate, a majorității parlamentare, care in felul acesta s-a delegitimat în fața cetățenilor", a afirmat Dacian Cioloș intr-un video postat pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel