Mircea Badea, remarcă despre Ludovic Orban. Explicația lui Val Vâlcu

Ludovic Orban, presedintele PNL
Ludovic Orban, presedintele PNL

Andrei Caramitru de la USR a reacţionat, după adoptarea în Parlament a codurilor penale, cu mult timp înaintea lui Ludovic Orban, președintele PNL.

Ludovic Orban, președintele PNL, a reacționat pe la ora 18:00, a semnalat Mircea Badea în emisiunea sa de la Antena 3 - ”În gura presei”.

Jurnalistul Val Vâlcu are și o posibilă explicație pentru lentoarea liderului PNL - poate că abia ce ieșise de la jobul său part time unde încasează o sumă frumușică. Ludovic Orban figurează ca angajat încă din data de 20.12.2017. Șeful liberalilor a fost încadrat cu jumătate de normă (4 ore pe zi), pe funcția de consilier inginer construcții. Firma este din județul Mureș, iar Ludovic Orban este aparent prins full-time la București, cu funcția de președinte al PNL.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Klaus Iohannis mai are 24 de ore

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de modificare a Codului penal şi a celui de Procedură penală.

Comisia specială pentru revizuirea legilor justiţiei a votat, marţi, un raport favorabil pe Codul penal în forma adoptată de Senat, deputaţii şi senatorii jurişti neacceptând niciun amendament propus de Opoziţie.

PNL a anunţat, înaintea adoptării de către deputaţi a celor două propuneri legislative, că va sesiza CCR cu privire la proiectele de modificare a codurilor penale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel