Mircea Badea, observație despre soția lui Crin Antonescu: Vă dați seama?

Irina Constantin / 12 Martie 2019 / 23:59
Crin Antonescu
Crin Antonescu

Mircea Badea a comentat lista PNL pentru europarlamentarele din luna mai. 

”Dom`ne, nu e Crin Antonescu, este decât soția. Ce facem, dom`ne? Eu pe soția dlui Antonescu, vă dați seama, ditamai europarlamentarul să fii non-stop prezentată public drept soția unuia care nu mai e nimic, e pensionar acum sau ce e... nici măcar, nu știu ce e. Unde are vârâtă cartea de muncă? Să fii, totuși, ca europarlamentar descris prin asociere cu soțul casnic... eu am înțeles că asta cu politicianul e și când te recunoaște lumea pe stradă. Cred că, dacă o văd, sunt șanse mari să n-o recunosc. Am văzut-o în câteva poze. Deci dl Antonescu n-a mai încăput” a spus Mircea Badea, la Antena 3. 

Totodată, el a remarcat absența lui Hilde Brandl: ”Nu se regășește pe liste, lucru care pe mine mă degringolează. Să nu fie chiar doamna Brandl, la cât a muncit săraca, a venit aici, a mustrat-o dl Ciuvică de fiecare dată, chiar nu e în regulă”. 

În ceea ce privește primul loc de pe lista PNL, un jurnalist, Mircea Badea afirmă: ”Mie-mi este chiar scârbă să vorbesc despre sereistoidul ăsta sinistru”.