Mitingul PSD de la Târgoviște. Badea, mesaj pentru #rezist: Băi, tupeiştilor! Cât tupeu aveţi?

Mircea Badea a transmis un mesaj celor de la #rezist, prezenți la mitingul PSD de la Târgoviște, după ce a primit mai multe întrebări pe Facebook dn partea acestora.

"Am văzut azi o mostră de tupeu, îmi venea să râd. Ştiţi că PSD s-a gândit să facă miting la Târgoviște. Am stat aşa un pic, mi-am pus nişte perfuzii în cap... Am încercat prima dată să înţeleg cum să facă miting la Târgovişte? Şi, după aia, am citit peste tot, pe reţelele de propagandă SRI-istă că cică au blocat pesediștii ăştia centrul oraşului şi ca să treci pe acolo îţi cereau parola. Şi acum internetul este numai cu parola în gură. Mulţi din ăştia, săracii, puțintei la minte, intră la mine pe Facebook şi mă întreabă: "Domne, dacă tu ai fi fost din Târgoviște şi ai fi vrut să te duci acasă sau la meci? Ce ai fi făcut, dacă îţi cereau parola ca să treci?". Unuia i-am şi răspuns în mai puţine cuvinte decât răspund acum.

Eu trăiesc în Bucureşti, un orăşel considerabil mai mare decât Târgoviște, cu un trafic mult mai mare. De multe ori, dorind să mă duc acasă, de pe DN1, în cealaltă parte a Bucureştiului, trebuia să trec prin Piaţa Victoriei, care era blocată, fără parolă, de nişte unii tari în gură: #rezist, care nu o blocau prin numărul lor uriaş, ci prin tupeu, că noi suntem şmecheri şi blocăm strada. Atunci, eu nu am mai putut trece să mă duc acasă. Nu mi-a cerut nimeni nici parola. Mi s-a spus că pur şi simplu pe aici nu se trece, că e #rezist, că e şmecher! Atunci a trebuit noi, multele maşini, alea din Bucureşti, şi mult mai mulţi oameni decât ăia care au suferit îngrozitor în Târgovişte din cauza mitingului PSD, să ocolim Universul. În loc să fac 40 de minute până acasă, am făcut două ore şi un sfert, de mai multe ori în viaţa asta, că se blocase Piaţa Victoriei de #rezist, fără parolă.

Şi mă uitam, mă, cât tupeu au ăştia să zghiorlăie că vai au făcut ăia un miting autorizat şi s-au luat măsuri de securitate să nu iasă un măcel... Bă, de câte ori s-a blocat Piaţa Victoriei şi a trebuit să sufere oameni ca mine? Băi, tupeiştilor, cât tupeu aveţi?", a spus Mircea Badea, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel