Urmărește emisiunea live


Mircea Badea, luat prin surprindere de Hildegard Brandl. Replică amuzantă- VIDEO

Liberala Hildegard Brandl a avut, luni seară, la ”Sinteza Zilei”, o dispută cu toți invitații, pe care i-a acuzat de dezinformare, inclusiv cu realizatorul emisiunii Mihai Gâdea. 

La sfârșitul emisiunii, în pasa cu Mircea Badea, realizatorul emisiunii ”În Gura Presei”, când acesta vorbea despre decizia Curții de Apel Alba Iulia care a dispus încetarea unei pedepse de închisoare pe motiv de dezincriminare a faptei, după decizia CCR, Hildegard Brandl a avut o intervenție fulger. 

[citeste si]

”Vă dați seama că, fără intervenția CCR, cetățeanul despre care vorbim, de la Alba, făcea pârnaie trei ani. Realizăm asta? Făcea pârnaie trei ani!”, a spus Mircea Badea. 

Hildegard Brandl a intervenit brusc: ”Dl Badea, trebuie să vă întrerup aici. Totuși, este o dezinformare, îmi pare rău. Este pe baza unei legislații secundare și nu are legătură cu asta. În această clipă, abuzul în serviciu nu este dezincriminat”. 

”Iar eu cred că, mă rog, curge apa-n lift și copacul se taie de la rădăcină. Ce legătură are ce ați zis dvs. cu ce am zis eu?” a replicat Mircea Badea. 

Vezi mai jos continuarea dialogului: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel