Mircea Badea - Liviu Dragnea, replici. Gâdea: Da, au fost presiuni urașe

Badea, Gâdea, Dragnea
Badea, Gâdea, Dragnea

Mircea Badea i-a zis lui Liviu Dragnea că a citit știri din care reieșea că liderul PSD ”este disperat, în pragul apoplexiei”.

”Citesc și eu presa, mă uit la televizor, dar acum vă văd în carne și oase și pot spune că păreți foarte relaxat. Eu am citit că sunteți disperat și în pragul apoplexiei sau ceva ultimativ în orice caz. Așa am citit. Eu vă văd foarte glumeț și nu știu cum să interpretez acest lucru. De ce glumiți când ar trebui să fiți disperat, așa cum am citit în presă?”, a zis Mircea Badea.


”Am o foarte mare satisfacție că s-au întâmplat lucruri bune pentru țară. Încă o dată spun - PSD, ALDE și românii, în general, nu vor reuși să vă mulțumească pentru tot ce ați făcut, iar aici mă refer la dezvăluiri, la modul cum țineți flacăra aprinsă. Milioane de români primesc de aici informațiile corecte. Este un lucru important”, a spus Liviu Dragnea.

Mihai Gâdea a intervenit: ”Nu ne-am făcut decât meseria! Când ești jurnalist, ce datorii ai? Să informezi, să spui adevărul. Când ești magistrat, trebuie să anchetezi faptele de hoție, corupția și nimic mai mult”.

Liviu Dragnea: ”Câte presiuni au fost pe dumneavoastră în acești ani... poate nu vreți să vorbiți despre ele, dar au existat”.

Mihai Gâdea: ”Da, au fost uriașe. Costuri foarte mari”.

Liviu Dragnea: ”Nu am zis că ați făcut ceva senzațional, ați făcut ceva normal. Dar ați rezistat!”

Mircea Badea: ”Noi suntem adevărații rezistenți”.

Mihai Gâdea: ”Costurile au fost foarte mari, dar nu vreau să vorbesc despre aceste lucruri pentru că reprezintă un capitol dureros”.

Liviu Dragnea: ”Ca să închei... nu am nicio treabă cu disperarea. Am citit și eu că aș fi disperat... ei sunt disperați, că se vede... dacă te uiți la colțul gurii și la ochii lor”.

VEZI ȘI: BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel