Mircea Badea: Klaus Iohannis și-a bătut joc. Ce a făcut e oribil, hidos

Mircea Badea, în emisiunea de marți
Mircea Badea, în emisiunea de marți

Mircea Badea a vorbit despre prezența lui Klaus Iohannis în Parlament, pentru marcarea intrării României în NATO, care trebuie să fie un moment solemn. 

”Să marchezi în Parlamentul României intrarea în NATO trebuie să fie solemn? Absolut da, pentru că au murit niște oameni și niște copii au rămas fără tată. Astăzi - n.r. marți-  a venit în Parlamentul României un băiat, o formă de viață denumită Klaus Iohannis care pur și simplu și-a bătut joc de ideea de solemn, n-a înțeles nici încărcătura, nici importanța, nici gravitatea momentului, pe el l-a interesat doar să-și facă niște campanie electorală. Oricât ai fi de pornit, de chitit, de angajat într-o treabă, oricâte resentimente ai avea, oricâtă poftă de garagață și de gâlceavă ai avea, bă, te abții, asta înseamnă momentul solemn, te abții! E o importantă componentă a solemnității că omul trebuie să se abțină, orice om.” a comentat Mircea Badea în emisiunea sa de marți seară atitudinea președintelui Klaus Iohannis din Parlament. 

Mircea Badea afirmă că președintele Klaus Iohannis are o înțelegere limitată

El a adăugat: ”Ceea ce a făcut Klaus Iohannis astăzi e ceva oribil, absolut hidos. Atât de decuplat să fii de orice în afară de micul tău interes de a fi realez președinte ca să beneficiezi de confort, atât de decuplat să fii, totuși, bă, în încărcătura unui astfel de moment, pur și simplu să zici că mă doare în cot unde mă duc, zic ce am eu de zis, adică aceleași lozinci #rezist. Uneori nu e nici locul, dar, mai ales, nici momentul. Mâine - poimâine, la o depunere de coroane, începe să strige, să scuipe. Deci ce a făcut astăzi e o mizerie. Nu înțelege nimic. Cred că are o înțelegere extrem de limitată a orice”.  

Mircea Badea a mai atras atenția despre Klaus Iohannis că este candidat de un an pe banii românilor, nu președintele României. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel