Mircea Badea și Mihai Gâdea, peste 10 ani. Cum îi vede Radu Banciu

Deși a declarat într-un interviu acordat miercuri că pentru el Antena 3 este un subiect închis, iată că Radu Banciu a vorbit din nou despre acest post de televiziune.

Realizatorul TV a creionat un scenariu pentru Mircea Badea și Mihai Gâdea, arătând ce vor face, în percepția sa, cei doi jurnaliști peste un deceniu.

"În mod normal, Mihai Gâdea va candida măcar o dată la alegerile prezidențiale în următorii zece ani. Sigur că va fi un eșec... cine să-l mai susțină în toată treaba asta? Probabil că se va întoarce undeva la prima lui dragoste, aceea de pastor. Va sta lângă enoriașii lui și va reface în minte viața lui Dan Voiculescu. Veșnic îl va rememora. La un moment dat, probabil i se va arăta și Dumnezeu. Nu știu dacă va deveni falit. L-aș vedea ștergând pantofii oamenilor", a spus Radu Banciu la B1 TV.

Cât despre Mircea Badea, Radu Banciu a zis: "Refuzat de televiziuni, Mircea Badea își va încerca norocul în afaceri, așa cum a mai făcut-o pe vremuri când a dat faliment. Probabil va ieși în stradă și va striga Jos Băsescu. El va striga într-una, chiar dacă Traian Băsescu va fi la pensie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel