Mircea Badea, experiment în direct: Vreau să vă simt energia

Irina Constantin / 09 feb 2018 / 08:25
Dăncilă - Orban, plângere penală. Mircea Badea: Sunt fan. Bravo!
Dăncilă - Orban, plângere penală. Mircea Badea: Sunt fan. Bravo!

Realizatorul ”În Gura Presei” de la Antena 3, Mircea Badea a făcut un experiment în direct, inspirat dintr-o revistă pentru femei. 

În timp ce răsfoia o revistă pentru femei, Mircea Badea a făsit un articol despre ”Sunete care vindecă: ”didgeridoo”: ”Domnul ășa are tunul ăla și suflă către o doamnă care stă cu fața în jos și cică o tratează. Nu se poate ceva mai tare”. 

”Didgeridoo este un instrument de suflat, original din Australia, atestat de 1.500 de ani, cine l-a auzit o dată nu-l mai uită, dar nu mulți sunt cei care știu că sunele lui grave, de frecvențe foarte joase, au fost folosite cam tot de atunci în scop terapeutic” a citat Mircea Badea din articolul publicat în revistă. 

Experiment în direct

”Vreți să ne tratăm acum în direct? Hai! Puneți mâna pe ecran. Vreau să vă simt energia, puneți mâna pe ecran, vreau să ne tratăm cu didgeridoo”, moment în care a fost dat drumul sunetului produs de instrument. ”Băi, deja mă simt mai bine. Cum s-a oprit, cum mă simt mai bine. Exact așa face ușa mea de la garaj. Nu știam de ce mă simt mai bine când intru sau când ies din garaj. O oră nu mă mai doare nimic. Poate ar fi bine să mai intru, ies-intru, ies-intru.”

VEZI AICI VIDEO