Mircea Badea, discurs motivațional despre succes. ”Am halit trei lozinci, am înjurat Guvernul”, dar ”Cât ai muncit azi?”

Mircea Badea a spus, la Antena 3, în emisiunea ”În Gura Presei”, un discurs motivațional despre succes, ținut de un om care cu asta se ocupă, să inspire oamenii ce au nevoie să fie stimulați în drumul lor. 

Discursul a fost ținut în fața unor studenți. Mircea Badea a subliniat că unii studenții se plâng de propria nereușită, renunțând la lucrurile pe care le fac pe motiv că e prea greu. 

Iată discursul prezentat de Mircea Badea: ”La un moment dat, la un guru plin de succes, care avea mulți bani, un guru al succesului, bogat, care-i învăța și pe alții să fie ca el, vine unul disperat și-i spune: maestre, vreau și eu să am succes ca tine. Ăla a zis: nu cred că vrei. La insistențele tânărului, guru i-a răspuns: ”Bun, vrei să ai mulți bani? Ne vedem mâine la 4 dimineața pe plajă”. Ăla: ”Ăh?”. Se duce ăla acasă se gândește că ăsta e ”bogat, bogat, dar cam diliu, te cheamă la 4 dimineață pe plajă”. Se duce la 4 dimineață pe plajă.

Îl aștepta guru: Vrei să fii bogat?/ Da, vreau să fiu bogat./ Vrei să ai succes?/ Da, vreau să am succes./ Bun, hai să intrăm în apă./ Să intrăm în apă? Eu sunt în costum./ Hai să intrăm în apă

Intră ăla în apă până la genunchi și zice: ”e ok așa?”. Răspuns e nu. Intră până la gât în apă. Guru îl întreabă iar: Vrei să ai succes? Răspunsul a fost da, moment în care îl ia de cap și-l bagă cu capul în apă. Omul se zbate. Guru îl ține un pic și apoi îi dă drumul. Apoi îl întreabă: Când te-am ținut cu capul sub apă, care a fost singura ta dorință? Răspunsul corect este: să respir. Zice: Când o să-ți dorești să ai succes atât de mult cât ai vrut acum să respiri, atunci o să ai succes.

Cât de tare e asta? Adică: m-am trezit târziu azi. Pe bune? Și vrei să ai succes? Poate ții mai mult la somn decât la succes. Sunt oamenii care iubesc somnul în mod evident mai mult decât succesul. Dacă-i întrebi, sigur că vor să aibă succes, dar spun: dar eu fără opt ore nu pot. A, nu poți? Atunci du-te și te culcă! M-am uitat la seriale, am fost cu băieții la bere, am vorbit la telefon, m-am uitat din două în două secunde pe Instagram, pe Facebook, am halit trei lozinci, am înjurat Guvernul. Băi, cât ai muncit azi? Asta mi s-a părut foarte tare, cât a fost ăla cu capul în apă nu i-a păsat de nimic altceva decât să respire. Foarte tare mi s-a părut.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel