Badea, reacție fulminantă după discursul lui Kovesi

Andi Miron / 14 feb 2018 / 23:58
Dăncilă - Orban, plângere penală. Mircea Badea: Sunt fan. Bravo!
Dăncilă - Orban, plângere penală. Mircea Badea: Sunt fan. Bravo!

În opinia lui Mircea Badea, conferința de presă a Laurei Codruța Kovesi a avut un sigur scop și anume acela de a transmite un mesaj ”propriului electorat”.

Mircea Badea a caracterizat discursul lui Kovesi drept schizofrenic, prin declarațiile contradictorii și evitarea răspunsurilor punctuale ale șefei DNA.

„Astăzi, doamna Kovesi nu a avut o conferință de presă. Doamna Kovesi a vrut să transmită un mesaj, exact ca un politician, un mesaj propriului electorat. Dânsa a vrut să lămurească nimic despre nimic. De fiecare dată când era ceva întrebată, spunea 'nu putem să vorbim, că e o anchetă în curs', 'nu putem vorbi, că Inspecția Judiciară', 'nu putem vorbi, că ne alertează marțienii'. Discursul de fapt, la nivel strict logic, este perfect schizofrenic, schizoid, de la cap la coadă. 'Noi respectăm legea, nu s-a încărcat deloc legea, dar să vedem ce va spune Inspecția Judiciară, dacă s-a încălcat legea. Nu pot să vă spun dacă s-a încălcat sau nu legea, dar sigur nu s-a încălcat legea'. Tot discursul a fost schizofrenic. Doamna Kovesi a folosit această treabă pentru a transmite un mesaj propriului electorat, adică lui 'hashtag', ăia care reacționează nu la lucruri concrete, nu la logică elementară, ci la lozinci”, a declarat Mircea Badea la Antena 3, în pasa cu ”Sinteza Zilei”. 

[citeste si]