Mircea Badea dă cifrele PSD, PNL, USR la europarlamentare: Sunt procentele mele bazate pe percepții

Mihai Gadea (stg.) si Mircea Badea (ctr.) participa la lansarea volumului 'Zece ani rai', autor Mugur Ciuvica (dr.), la Standul Editorii RAO, in cadrul celei de-a XXII-a editii a Targului International Gaudeamus - Carte de invatatura, la Romexpo.
Mihai Gadea (stg.) si Mircea Badea (ctr.) participa la lansarea volumului 'Zece ani rai', autor Mugur Ciuvica (dr.), la Standul Editorii RAO, in cadrul celei de-a XXII-a editii a Targului International Gaudeamus - Carte de invatatura, la Romexpo.

Mircea Badea a spus ce crede că se va întâmpla la alegerile din 26 mai 2019 în materie de procente.

Mircea Badea se bazează pe percepții, care sunt subiective, când vine vorba despre rezultatul alegerilor la europarlamentare.

"Eu am niște intuiții și cred că PSD va fi la 40%. Cred că PNL va lua sub 19%. Cred că USR va crește, dar nu va trece de 12%. Dacă mă înșel și va fi altfel, voi zice că așa mi s-a părut. Eu mă bazez pe intuiție și pe cine mi se pare mie când mă uit pe ici, pe colo. Mă bazez pe percepții care sunt subiective. La alte alegeri, nu am avut percepții greșite. Câteodată mi s-a părut bine, câteodată poate să mi se pară prost", a zis Mircea Badea la Antena 3.


Alegeri pentru Parlamentul European

În perioada 23-26 mai 2019, cetățenii din statele membre UE vor alege, prin vot direct, noul Parlament European. Potrivit HG nr. 80/2019, alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European se vor desfășura duminică, 26 mai 2019. Aceasta este a patra oară, de la aderarea României la Uniunea Europeană, când sunt organizate în România alegeri pentru Parlamentul European (scrutinele anterioare au avut loc în noiembrie 2007, iunie 2009 și mai 2014).

Referendumul național

La data de 26 mai 2019 va avea loc referendumul național convocat de Președintele României. Cetățenii cu drept de vot aflați în străinătate pot vota la referendumul național în aceleași secții de votare organizate pentru desfășurarea alegerilor pentru Parlamentul European.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel