Mircea Badea, comentariu după propunerea lui Florin Cîțu. ”M-a făcut foarte fericit”

Mircea Badea a reacționat la postarea lui Florin Cîțu despre bugetarii care trebuie să facă un pas în spate și să muncească fără sporuri, vouchere, libere, pensii speciale. 

”Acest domn Cîțu mie mi s-a părut întotdeauna un puțintel, dar rău de tot. Atât de puțintel încât uneori mi s-a părut - așa mi s-a părut mie- că poate ar fi bine să fie și consultat, nu în sensul de întrebat, ci consultat. Așa mă uitam eu la dl. Cîțu, văzându-l în destule episoade, nu foarte consistente, pentru că, totuși, nu puteam să-mi bat joc de mine, dar cât îl vedeam, zic: clar, ăsta are nevoie de consult. Așa mă gândeam eu” a spus Mircea Badea, la Antena 3, în emisiunea ”În Gura Presei”. 

Realizatorul de televiziune a adăugat că Florin Cîțu l-a făcut ”foarte fericit” prin postarea de miercuri: Vezi aici: Bugetarii, vizați de Guvernul PNL. Cîțu anunță "curățenia de primăvară": Adio vouchere, tichete de vacanță, sporuri, libere...

”Sunt fan, eu sunt un entuziast, eu vreau să vină ăștia la guvernare” a declarat Mircea Badea, care a subliniat că nu face diferențe între PNL-iști și USR-iști: ”Unii spun că USR-iștii sunt chiar mai răi. Posibil, dar greu de crezut. Pe Cioloș, e adevărat, l-am suportat un an, am văzut ce poate. Să spunem că e concurs între ei. Să vină oricare dintre ei. Uite, să vină Cîțu. M-aș distra total. Eu nu depind nici de Cîțu, nici de Mîțu, mă doare-n cot!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel