Urmărește emisiunea live


Mircea Badea, anunțul ANULUI despre emisiunea ”În gura presei” de la Antena 3: Nu mai există

Mircea Badea a făcut un anunț bombă despre emisiunea ”În gura presei” pe care o realizează la Antena 3.

Mircea Badea schimbă formatul emisiunii. După ce a fost 15 ani în război, realizatorul TV a spus că o dă pe divertisment. Mircea Badea a spus că sunt motive multiple pentru care a luat această decizie. Nu le-a enumerat, dar a zis că are un profund sentiment de scârbă și de zădărnicie.

”Am inceput emisiunea de la masuta pe 13 septembrie 2004. Sunt 15 ani. Suficient. Emisiunea pe care o stiati nu mai exista incepand de azi. Considerati ca si eu, cel din contextul obisnuit, am crapat/am emigrat/oateva.


Incepand de azi voi presta la aceeasi ora, la acelasi post o emisiune de hahaiala/ divertisment. Am convingerea ca s-ar putea sa ma pricep la ceea ce unii numesc, de multe ori impropriu, umor.


Motivele sunt multiple, articulate, dar nu am de dat socoteala nimanui. Ca idee generala am un profund sentiment de scarba si de zadarnicie. Acum vreau doar sa rad la teveu.


Va multumesc pentru cei 15 ani si va doresc multa la revedere.


P.S. Pe pagjna asta deocamdata nu se schimba nimic, sunt niste prieteni care ar avea de pierdut daca as inchide-o”, a zis Mircea Badea.

După acest anunț, realizatorul TV a revenit cu un nou mesaj: ”UPDATE: LA ACELAȘI POST!”. Așadar, pe Mircea Badea îl veți vedea, în continuare, la Antena 3.

Niciun război nu durează 15 ani și totuși, realizatorul TV a continuat să lupte cu abuzurile de orice fel. Până astăzi când a decis să facă o schimbare majoră. Această emisiune are viaţă îndelungată dintr-un singur motiv, şi anume: i-a interesat pe români, lucru care s-a văzut în audiențe.

VREȚI CA MIRCEA BADEA SĂ FACĂ DIVERTISMENT SAU SĂ REVINĂ LA SUBIECTELE POLITICE, AȘA CUM V-A OBIȘNUIT? Așteptăm răspunsul dumneavoastră în acest sondaj.

VEZI ȘI: FAKE NEWS la Pro TV despre nava cu oile care s-a răsturnat





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel