Mircea Badea anunță imagini mai "oribile" decât cele cu Mircea Băsescu

Mircea Badea a anunțat, luni seară, că în următoarele zile va face publice imagini "mai tari și mai clare și mai oribile decât alea cu Mircea Băsescu".

"În zilele viitoare îi asigur pe telespectatorii Antenei 3 că vor vedea imagini mult mai tari decât alea cu Mircea Băsescu. E greu de crezut că există imagini și cineva cu formă de viață mai tari și mai clare și mai oribile decât alea cu Mircea Băsescu. Îi asigur că există.

Este vorba despre unul dintre cei mai bogați oameni din România, care susține o parte importantă din propaganda băsistă. Am făcut un calcul așa, susține financiar aproape un sfert din uriașul aparat de propagandă băsistă. Mai mult decât atât, susține financiar, la vedere, cu acte, oameni din jurul lui Traian Băsescu, cum ar fi - de exemplu - consilieri prezidențiali în funcție. Le oferă sume uriașe.

(...) Așadar, în zilele viitoare, oamenii din România vor vedea imagini chiar mai îngrozitoare decât alea cu Mircea Băsescu (...). Cine se află în acele imagini? Unul dintre cei mai bogați oameni din România. Un mogul, ca să folosesc terminologia la modă. Un mogul media. Mai mult, un oligarh, în cel mai concret și propriu înțeles al termenului", a spus Mircea Badea, în pasa dintre "Sinteza zilei" și "În gura presei", de la Antena 3.

Vezi și: Mircea Badea, gest extrem. "Am înțeles că incinta e a lui Kovesi…"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel