Mircea Badea a răbufnit după declarația ”sinucigașă” a lui Dan Barna: Mi-a căzut capul de pe umeri. Atât te duce capul?

USR - PLUS
USR - PLUS

Mircea Badea a reacționat la Antena 3, după declarația lui Dan Barna! 

”Se alege praful de USR-ism. Când auziți un zgomot, să știți că n-a căzut Guvernul. Vă fac eu un semn. Nu că ar interesa pe cineva dacă pică Guvernul. Când auziți un zgomot ca și când s-ar prăvăli cineva pe scări, nu a căzut Guvernul, se alege praful de USR-ism și de PNL-ismul kovesistic. Când auziți căzând non-stop cineva pe scări, nu e Guvernul care a căzut” a afirmat Mircea Badea, la Antena 3, despre efectul Caracal asupra celor care susțineau ”statul de drept”. 

În continuare, el a vorbit despre Dan Barna, care a spus că-l va vota pe Klaus Iohannis în turul doi al alegerilor prezidențiale. 

”L-am suspectat că e cinic, dar inteligent. Băi, m-am înșelat îngrozitor, dar îngrozitor” a spus Mircea Badea, despre Dan Barna. ”Eu, când am văzut asta, mi-a căzut capul de pe umeri. Am spus că nu putea să spună o asemenea idioțenie. Ba da, a spus” a fost, în continuare, comentariul lui Mircea Badea.

”Incredibil de stupid”

Realizatorul TV subliniat că Dan Barna acreditează, prin afirmația sa, ideea că este mai slab despre Klaus Iohannis, care, în percepția sa, sigur va intra în turul doi. Mircea Badea consideră răspunsul lui Dan Barna ”o inepție”. ”Vreți să fii președintele României și pe tine atât te duce capul să răspunzi?” a subliniat realizatorul TV. ”Mi se pare incredibil de stupid, nu există așa ceva, Doamne, ferească Dumnezeu!” a continuat el. 

Totodată, el a precizat că e posibilă și o înțelegere, ”pentru că o astfel de declarație a lui Barna e sinucigașă”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel