Mircea Badea a primit autorizaţia pentru protestul din fața CNA

protest Badea
protest Badea

Mircea Badea a fost azi la Primăria Capitalei unde a primit autorizația pentru protestul pe care vrea să-l organizeze în fața CNA.

"Mi-au dat autorizaţia pentru protest aşa cum am vrut marţea viitoare în faţa sediului Consiliului Naţional al Audiovizualului", a spus Badea pentru Ziarul Ring.

Mircea Badea şi Victor Ciutacu vor organiza marţi în faţa sediului CNA un miting ca urmare a amenzilor pe care Consiliul continuă să le trimită postului Antena 3.

"O să facem un miting adevărat. O să facem un miting la care eu îmi pun miză emisiunea. Dacă la mitingul cu pricina nu se vor zgudui, la propriu, din cauza scandărilor geamurile CNA-ului, eu renunţ la emisiune", spunea Mircea Badea în urmă cu câteva zile, în emsiunea ”Sinteza Zilei”.

Ulterior, în emisiunea sa, Mircea Badea a spus că încă nu s-a hotărârt dacă va fi un miting sau un protest individual. Acesta a recunoscut că îi este frică de instigsatorii puși special să-i facă ”nasoale” și ar lua în calcul și opțiunea unui protest individual, pentru a evita evenimente neplăcute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel