Minore dispărute de acasă. Poliția, în ALERTĂ - FOTO

Polițiștii caută două minore.

Polițiștii din Prahova caută două minore, de 14, respectiv 15 ani, care au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit. Cei care pot oferi informații care pot conduce la depistarea acestora, sunt rugați să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliție.

La data de 18 martie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au fost sesizați cu privire la faptul că minorele Ștefan Prința, de 14 ani și Ioniță Prința, de 15 ani, au plecat de la domiciliul lor din Ploiești și nu au mai revenit.

Semnalmente

Prima din cele două minore 1,65 m., constitutie astenică, aproximativ 45 de kg., păr negru, lung, ochi căprui, față triunghiulară, ten măsliniu, la momentul plecăriii era îmbrăcată cu o fustă de culoare roșie, din catifea, lungă, pulover alb, pe cap purta o basma de culoare roz, iar în picioare papuci albi, cu talpă înaltă.

Cea de-a doua are 1,65 m., constitutie astenică, aproximativ 45 kg, păr negru, lung, ochi căprui, față ovală, ten măsliniu, la momentul plecăriii era îmbrăcată cu o fustă de culoare neagră cu imprimeu floral roz, geacă neagră, iar în picioare purta papuci roz, cu talpă înaltă.

[citeste si]

Persoanele care pot oferi informatii ce pot conduce la depistarea acestora sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție sau să apeleze 112.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel