Minoră răpită, găsită de polițiști. Suspecții au fost reținuți imediat

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

O minoră care ar fi fost răpită a fost găsită și salvată de zeci de polițiști. Suspecții au fost reținuți pe loc. 

Pe data de 29 august, ora 23.15, la sediul Postului de Poliție Slobozia Bradului s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din com. Slobozia Bradului, sesizând faptul că fiica lui, în vârstă de 17 ani, a fost răpită în acea seară, în jurul orei 19.30, de către patru persoane cunoscute (un bărbat și o femeie, fiul acestora, în vârstă de 20 de ani, toți din comuna Slobozia Bradului, împreună cu încă un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din comuna Tâmboești), care au pătruns fără drept în curtea imobilului socrului său, plecând cu aceasta într-o direcție necunoscută.

Din cercetările efectuate a rezultat că încă din data de 15 august a.c. între cele două familii au avut loc întrevederi și discuții, în vederea căsătoririi copiilor lor, însă cererea în căsătorie a fost în cele din urmă respinsă.

Zeci de polițiști pe urmele suspecților

26 de polițiști au desfășurat activități specifice pentru identificarea minorei, iar în urma acestora fata a fost depistată pe raza comunei Slobozia Bradului, în prezența tânărului în vârstă de 20 de ani.

Pe numele bărbatului din Slobozia Bradului și a fiului acestuia, în vârstă de 20 de ani, au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentați instanței, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și lipsire de libertate în mod ilegal, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, în vederea probării întregii activități infracționale și tragerii acestora la răspundere penală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel