Minoră dispărută de la domiciliu identificată de poliţişti la un tânăr cunoscut pe reţelele de socializare

O minoră de 16 ani din judeţul Suceava, dispărută de la domiciliu, a fost identificată de poliţiştii vrânceni pe raza comunei Suraia, la un tânăr de 22 de ani pe care l-ar fi cunoscut pe reţelele de socializare, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Duminică, în jurul orei, ora 12,30, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Goleşti au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că pe raza comunei Suraia se află o minoră necunoscută, în vârstă de aproximativ 16 ani. Poliţiştii au identificat minora şi au stabilit că aceasta ar fi venit în localitate la data de 10 august, la domiciliul unui tânăr, în vârstă de 22 de ani, cu care ar fi corespondat prin intermediul unei reţele de socializare. Minora în cauză, cu domiciliul în judeţul Suceava, figura ca fiind dispărută de la domiciliu", a precizat IPJ Vrancea.

Familia minorei a fost contactată şi i s-a comunicat faptul că aceasta va fi internată într-un centru din cadrul DGASPC Vrancea, urmând să fie predată ulterior membrilor familiei.

O altă minoră de 14 ani, din Năneşti, care a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit, a fost găsită de poliţişti pe raza judeţului Galaţi. Poliţiştii au stabilit că aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni şi a fost încredinţată părinţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel