Minoră din Târgu Jiu, căutată de poliţişti. Unde a fost găsită - UPDATE

Florin Răvdan / 24 sep 2019 / 22:34

O fată de 13 ani din Târgu Jiu, dată dispărută de părinţii ei, a fost găsită de poliţiştii pe raza județului Brașov.

UPDATE

O minoră de 15 ani din comuna Căpreni, dată dispărută de familie, a fost găsită de poliţişti pe raza comunei Moieciu, din judeţul Braşov, unde plecase împreună cu un tânăr de 23 de ani, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

 

Știrea inițială

Potrivit IPJ Gorj, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că în jurul orei 20, când a revenit la domiciliu, de la serviciu, a constatat că fiica sa, Codinoiu Roberta-Gabriela, de 13 ani, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că minora este cunoscută cu plecări repetate.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 50 kg, ochi de culoare căprui, păr lung șaten, ten deschis, fără semne particulare. La momentul dispariției era îmbrăcată în blugi de culoare albastră, bluză de culoare verde și pantofi sport de culoare albă.

Minora a fost pusă în urmărire, la nivel național, iar polițiștii efectuează verificări și activități specifice pentru identificare, scrie gds.ro. 

Persoanele care pot oferi detalii de natură să-i ajute polițiștii să găsească minora, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.