Minora de 16 ani din Cluj, găsită de câinele de urmă pe un câmp, în stare gravă. A dispărut în drumul de la școală spre casă

Sursa: Antena 3
Sursa: Antena 3

Adolescenta de 16 ani, dispărută vineri seară, în drumul de la școală spre casă, de aproximativ 1,5 kilometri, a fost găsită pe un câmp, în stare gravă. Se pare că minora e în stare de șoc, refuzând comunicarea. Câmpul pe care a fost găsită se află în drumul său spre casă. 

Tânăra de 16 ani, dată dispărută vineri, din județul Cluj a fost găsită pe un câmp, în stare gravă și cu urme de violență pe corp, relatează Antena 3. Câinele de urmă a descoperit minora care are un traumatism cranio-facial sever, dar care este conștientă.  Fata a fost dusă de urgență la spital, iar acum se află în secția de Terapie Intensivă. Minora a fost dată dispărută vineri, după ce a plecat la școală și nu s-a mai întors acasă și, în plus, a avut telefonul închis.

"În acest caz avem înregistrat un dosar penal pe infracțiunea de lipsire de liberatate în mod ilegal și lovire sau alte violențe. Noi am fost semnalați că minora nu a mai ajuns acasă, de către părinții acesteia, vineri seara, în jurul orei 23, după ce aceștia au făcut propriile investigații, însă fără succes. Imediat după această sesizare, colegii au plecat spre locuința tinerei și au demarat cercetări. Au fost demarate căutări în teren, pe timp de noapte, însă minora nu a fost găsită. Acestea au continuat, iar sâmbătă, în jurul amiezii, minora a fost găsită în cadrul unei acțiuni de căutare cu efective mărite, la care au participat polițiști, jandarmi, rude și localnici. Inclusiv un câine de urmă a fost antrenat în căutări, acesta fiind cel care i-a condus pe colegi până în locul în care se afla minora", a declarat pentru Antena 3, Carmen Jucan, purtător de cuvant IPJ Cluj.

Potrivit acesteia, se pare că minora nu ar fi fost agresată sexual, însă rezultatele vor fi cele care vor da mai multe răspunsuri. Tânăra nu comunică, deși este conștientă. 

"Ea a fost găsită în stare de semiconștiență, cu urme de violență pe corp, fiind transportată de urgență la spital pentru investigații de specialitate. Acum este internată la spital și este în afara oricărui pericol. Având în vedere că persoana a lipsit de la domiciuliu în această perioadă, există indicii că ea a fost lipsită de libertate. Aceasa a fost găsită pe un câmp, în apropierea traseului pe care îl urma de la stația de autobuz, până la locuința acesteia, distanța fiind de aproximativ 1 km și jumătate", a mai adăugat aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel