Update: Fata a fost găsită. Minoră de 14 ani, dispărută la Galaţi

O minoră în vârstă de 14 ani este dată în urmărire de poliţiştii gălăţeni, după ce a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 
 

Update: Minora de 14 ani, din comuna Şendreni, care a plecat de acasă în urmă cu două zile şi nu a mai revenit a fost găsită de poliţişti pe raza localităţii Şerbeştii Vechi, în apropierea unei păduri, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, Gabriela Costin.

Potrivit acesteia, fata a fost localizată de un cetăţean care a anunţat pe o reţea de socializare că aceasta se găsea la marginea unei păduri din apropierea localităţii Şerbeştii Vechi, după care a sunat şi la 112. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au recuperat minora, aceasta fiind teafără. Costin a precizat că nu este prima dată când adolescenta a plecat de acasă. 

La data de 29 iulie, Secția 1 Poliție Rurală Galați a fost sesizată cu privire la faptul că, în seara de 27 iulie 2019, minora Marcu Maria Cristina, de 14 ani, a plecat de la domiciliul său, din comuna Șendreni, și nu a mai revenit.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 28/29 iulie, minora a dormit la domiciliul unei vecine din localitate, în această dimineață plecând într-o direcție necunoscută.

La momentul plecării de la domiciliu, minora era îmbrăcată cu un pantalon scurt, de culoare neagră, cu o dungă laterală albă și un tricou gri cenușiu, cu o inscripție portocalie. În picioare purta șlapi de culoare neagră.

Semnalamente: înălțime - 1,50 m, fața ovală, ochi verzi, păr șaten, lung peste umeri.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă112, sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel