Urmărește emisiunea live


Minoră bătută pe stradă în județul Olt. Poliția face cercetări

O minoră a fost bătută pe o stradă din Slatina de către alte două fete. Polițiștii au deschis o anchetă după ce o filmare cu incidentul a ajuns pe internet.

Poliţiştii au început, luni, cercetări pentru lovire şi alte violenţe în cazul unei fete în vârstă de 13 ani care ar fi fost lovită, pe o stradă din Slatina, de alte două fete, tot de 13 ani, iar agresiunea a fost filmată şi postată pe internet, scrie Agerpres. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, în acest caz poliţiştii s-au autosesizat, luni, după apariţia unei înregistrări cu agresiunea, în mediul on-line.

Într-o înregistrare se poate observa cum o fată, care stă aşezată pe jos, este lovită de o alta cu palmele peste faţă şi peste cap, este trântită la pământ, este lovită cu piciorul în zona cefei şi îi este pus piciorul pe cap.

Agresiunea a avut loc în Slatina

Anchetatorii au stabilit că agresiunea s-a produs pe 19 septembrie în municipiul Slatina, pe strada Tunari.

"La data de 28 octombrie 2019, în urma apariţiei în mediul on-line a unui filmuleţ, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, Biroul Ordine Publică - Compartiment Proximitate s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de 'Lovire sau alte violenţe', faptă care ar fi fost săvârşită la data de 19 septembrie a.c., în municipiul Slatina, strada Prelungirea Tunari. Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, două minore în vârstă de 13 ani, din municipiul Slatina, ar fi agresat o minoră, tot de 13 ani, în urma unui conflict spontan. Incidentul a fost filmat de o a patra minoră, de 14 ani, care a şi distribuit filmuleţul", precizează IPJ Olt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel