Minoră abuzată sexual și amenințată cu moartea dacă anunță poliția

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Un bărbat este cercetat de poliție după ce ar fi abuzat sexual o minoră și ar fi amenințat-o că-i omoară sora dacă va anunța poliția. 

Un bărbat în vârstă de 32 de ani este cercetat de polițiști fiind bănuit că ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 12 ani și ar fi fotografiat-o în ipostaze compromițătoare. De asemenea, se pare că bărbatul ar fi distribuit fotografiile prin intermediul unei aplicații de socializare către alte persoane și ar amenințat-o pe minora în cauză că dacă se va adresa organelor de poliție o va omorî pe sora ei mai mică.

În cursul zilei de ieri polițiștii din județul Timiș au efectuat o percheziție la domiciliul suspectului, bănuit de act sexual cu un minor, pornografie infantilă și șantaj.

În urma percheziţiei, au fost ridicate două hard disk-uri, șapte telefoane mobile, un stick de memorie USB, nouă suporți de stocare a datelor în format digital, un joint de cannabis, un plic cu 3 muguri și 3 plante în ghiveci.

Suspectul și mai mulți minori, conduși la audieri

Au fost luate măsuri de însoțire a victimei, precum și a 8 martori minori împreună cu aparținătorii legali ai acestora, la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara în vederea audierii.

Totodată, a fost pus în executare un mandat de aducere, persoana depistată fiind condusă la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, în vederea audierii.

Ulterior, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș cu propunere de arestare preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel