Minor din Braşov, înfometat de tatăl său

Copil din Braşov, înfometat de tatăl său
Copil din Braşov, înfometat de tatăl său

Un băieţel în vârstă de numai şase ani a trecut prin momente de coşmar, după ce tatăl lui l-a înfometat şi umilit, o zi întreagă, dintr-un motiv incredibil. Întors de la şcoală, băiatul nu ar fi reuşit să ajungă la toaletă, motiv pentru care a urinat pe covorul din cameră. 

 

 

Tatăl micuţului (31 de ani) s-a întors de la serviciu şi a decis să îi aplice fiului său o corecţie atât pentru urina de pe covor, cât şi pentru un zvon pe care l-a auzit despre copilul său care ar fi furat sticla de apă a unui coleg de la şcoală.

Au urmat momente de coşmar pentru băieţelul de şase ani. Tatăl l-a lovit cu un băţ peste faţă şi cu un lighean peste picioare. Bărbatul a continuat să îşi umilească fiul: l-a pus la colţ cu mâinile ridicate, timp de o oră şi jumătate, scrie observator.tv. 

Tatăl minorului înfometat, arestat preventiv 

De asemenea, în ziua respectivă, bărbatul nu i-a dat fiului său să mănânce drept o 'lecţie' pentru a-şi revizui comportamentul pe viitor, notează brasovtv.com.

Copilul a avut nevoie de 4 zile de îngrijiri medicale, iar tatăl său a fost audiat la Poliţie şi ulterior reţinut pentru rele tratamente aplicate minorului. Tribunalul Braşov a decis să îl aresteze preventiv pentru 30 de zile pe tatăl agresiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel