Minivacanță 1 Mai. Litoralul românesc: 45.000 de turiști așteptați

Peste 45.000 de turişti se estimează că vor sosi anul acesta la mare pentru a-şi petrece vacanţa de 1 Mai în cluburile şi la evenimentele organizate în staţiunile de pe litoralul românesc.

Afirmația a fost făcută de Anca Pavel Nedea, director executiv al Organizaţiei Patronale Mamaia-Constanţa (OPMC) pentru Agerpres, cu precizarea că cei mai mulţi oaspeţi din debutul noului sezon estival se vor caza în Mamaia şi Constanţa, unde hotelierii au anunţat că sunt rezervate circa 30.000 de locuri.

10.000 de petrecăreți în Vama Veche și 2 Mai

„Vorbim însă de rezervările în sistem organizat în structurile de cazare din Mamaia şi Constanţa dar sunt însă multe spaţii care nu sunt introduse în sistemul de autorizare şi care cu siguranţă vor găzdui amatori de distracţii. Alţi 10.000 de amatori de distracţii vor petrece în Vama Veche şi 2 Mai, unde de asemenea se anunţă că toate spaţiile de cazare au fost rezervate şi, estimăm noi, cel puţin alţi cinci mii de turişti vor fi în Costineşti, Eforie şi chiar şi Techirghiol căci vremea se anunţă deosebit de îmbietoare şi prietenoasă", a declarat Nedea.

Festivalul SunWaves

Potrivit sursei citate, în Mamaia sunt deschise pentru acest debut de sezon toate cele opt cluburi mari, iar un punct important de atracţie va fi, ca şi în anii anteriori, festivalul SunWaves.

Lumea începe să se strângă la mare încă de joi, 26 aprilie, când la Mamaia începe SunWaves, ediţia nr. 23, unde anul trecut organizatorii au anunţat că au avut peste 20.000 de spectatori în total, în cele cinci zile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel