Ministrul Virgil Popescu despre revocarea lui Sevil Shhaideh de la Petrom: fără persoane cu abordări discutabile!

Ministrul Economiei Virgil Popescu a vorbit despre revocarea lui Sevil Shhaideh de la Petrom.

Ministrul a zis că a solicitat OMV Petrom convocarea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor în vederea revocării lui Sevil Shhaideh din calitatea de membru în Consiliul de Supraveghere.

”Am solicitat OMV Petrom convocarea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor în vederea revocării doamnei Sevil Shhaideh din calitatea de membru în Consiliul de Supraveghere.


OMV Petrom este un jucător important pe piața de energie românească și europeană, iar statul român, care deține aproape 21% din capitalul social al acestei companii, trebuie să ia decizii care să nu afecteze capitalul de imagine și performanțele economice ale companiei.


Unul dintre obiectivele mandatului meu este acela de a susține în funcții importante ale instituțiilor din subordinea mea oameni pregătiți și asupra cărora nu există semne de întrebare cu privire la profesionalismul și integritatea lor.


Acționariatul român al OMV Petrom nu trebuie să-și permită să mențină în asemenea poziții de decizie persoane cu abordări discutabile și care au făcut parte dintr-o guvernare care a adus grave prejudicii economiei românești”, a transmis Virgil Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel