Ministrul Vela, decizie BIZARĂ. Mircea Badea, surprins TOTAL: Și el vrea să-l schimbe pe Raed Arafat... În ce hal a ajuns țara asta!

Badea
Badea

Mircea Badea și-a arătat surprinderea după decizia anunțată de un ministru al Guvernului Orban.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus că biroul care a fost al lui Nicolae Ceaușescu și unde își desfășoară și el activitatea va fi sfințit de un preot, precizând că simte în acel spațiu ”foarte multă energie negativă".

”De ce lucrează un anti-comunist din Guvernul de dreapta, un mare capitalist, în biroul lui Ceaușescu? Vă dați seama că ministrul de Interne simte o energie negativă în birou? Măi capitaliștilor, nu mai bine căutați voi alt birou? Poate construiți ceva, cine știe...

Biroul lui Ceaușescu va deveni sfânt?! Se poate sfinți și motorul de la mașină? Sau cămara? Acesta este ministrul de Interne. Vă dați seama cât de tari suntem? Acesta este ministrul de Interne. A ținut să spună în ce calitate simte o energie negativă: ca ministru. Deci nu ca om, ca ministru. Poate sunt gazele de pe 10 august. (...) Și ăsta vrea să-l schimbe pe Raed Arafat... În ce hal a ajuns țara asta! Dar s-a ajuns aici din vina poporului”, a spus Mircea Badea în emisiunea ”În gura presei”.

VEZI ȘI: Ministrul Vela: Biroul în care lucrez va fi sfințit. Simt o energie negativă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel