Ministrul Vela, ANUNȚ după moartea Cristinei Țopescu

Marcel Vela a precizat că vecinii au sunat la 112 deoarece nu au mai zărit-o de mai multe zile pe Cristina Țopescu și au observat că mașina din fața casei era nemișcată.

În privința împrejurărilor în care a murit jurnalista, ministrul de Interne spune că anchetatorii nu se pot pronunța încă.


„Da, a fost un moment delicat. Am fost anunțat de chestorul Vasilescu despre faptul că o vecină a anunțat la 112 suspiciunea ei cu privire la vecina Cristina, nu o mai văzuse pentru că mașina era nemișcată în fața casei. S-au mobilizat forțele din zonă, s-a intrat în casă și s-a realizat că este o tragedie și că nu mai este printre noi Cristina Țopescu", a declarat Marcel Vela la România TV.


Probabil în cursul zilei de luni, după ce se va face autopsia se va ști cauza, fiind prea devreme ca anchetatorii să se pronunțe cu privre la modul cum a murit jurnalista, mai precizează ministrul de Interne.


„Este prea devreme să ne pronunțăm la variante, inclusiv sinuciderea sau un infarct, comoție cerebrală. (...) La momentul în care vom avea concluziile, evident, că le vom comunica și opiniei publice", a mai spus Vela, citat de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel