Ministrul Transporturilor: În lipsa unui buget aprobat proiectele riscă să fie blocate

ministerul-transporturilor-si-infrastructurii-descoperire-exceptionala-pe-traseul-autostrazii-orastie_size1
ministerul-transporturilor-si-infrastructurii-descoperire-exceptionala-pe-traseul-autostrazii-orastie_size1

Aflat într-o vizită în județul Suceava, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, trage un semnal de alarmă asupra faptului că mai multe proiecte ar putea fi blocate din cauza bugetului național care nu a fost încă aprobat. 

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc şi directorul general CNAIR, Narcis Neaga s-au aflat astăzi în judeţul Suceava pentru evaluarea la faţa locului a stadiului de realizare a variantei de ocolire a municipiului Rădăuţi. 

"Eu nu pot decât să vă felicit. Este unul dintre obiectivele pentru care nu vom avea probleme la execuţie. Nu vom avea probleme cu întârzieri. Vom avea o surpriză plăcută. Constructorul ne-a demonstrat că în toate lucrările pe care le-a executat atât pe infrastructura mare şi pe drumurile naţionale, se mobilizează. Evident că o să monitorizez şi acest şantier dar sunt convins că sunt alţi constructori care merită să fie mai atent monitorizaţi. Aici sunt convins că lucrurile vor decurge repede şi mă hazardez să spun că acest proiect va fi terminat înainte de termen, fără alte costuri suplimentare şi probleme aşa cum avem pe alte loturi de autostradă. Bani sunt, capacitate de mobilizare ştiu că aveţi”, a declarat Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Cu toate acestea, ministrul s-a arătat îngrijorat de faptul că bugetul național pe 2019 nu a fost încă aprobat. 

”Vreau să trag un semnal de alarmă: în lipsa unui buget aprobat proiectele riscă să fie blocate. Mulţumesc constructorilor pentru că au înţeles această situaţie, că se mobilizează în continuare pentru a putea respecta termenele asumate”, a mai spus ministrul Transporturilor.

Vezi și: 

PROTEST MAGISTRAȚI, la Bruxelles. Cristi Danileț anunță că vor intra la Timmermans

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel