Cuc, replică lui Tudose: Mă minunez de ce aud. Păi a vrut să audă?

autostrazi
autostrazi

Într-o intervenție la postul de televiziune România TV, ministrul Transporturilor face precizări cu privire la proiectele privind infrastructura din România. 

Declarațiile lui Răzvan Cuc vin după un atac al fostului premier Mihai Tudose în legătură cu planul de autostrăzi din România. 

”Doamne Dumnezeule, eu mă minunez ce aud. Haide să vă spun un lucru. Eu văd ce înseamnă să lucrezi eficient cu un prim-ministru care te sprijină într-adevăr. Vreau să vă spun un lucru. Vedeți ce vă spuneam de acele mesaje că nu avem proiecte noi? Ce să vedeți. Ce semna domnul Tudose în ianuarie 2018? Podul de la Brăila. Semna contractul de proiectare pentru podul de la Brăila. Cine l-a scos pe ăla? A, s-a scos în mandatul lui Cuc. Ă, într-adevăr nu avem proiecte noi. Eu vin și vă prezint date concrete și fapte cu care dânsul s-a lăudat și dânsul vă prezintă vorbe și supoziții. Eu îmi amintesc când îi spuneam domnului Tudose că vorbisem cu experți de la Comisia Europeană și îi spuneam: domnule Tudose, dați-mi voie să fac supracontractare pe proiecte... Noi avem o sumă alocată pentru proiectele de infrastructură, 5,1 miliarde de euro. În momentul când eu am lansat proiecte în 2017 de 3 miliarde de euro, evident că mai trebuia să lansăm și alte proiecte. Și i-am spus, lăsați-mă să fac 100%. Dați-mi voie să supracontractez, să mă duc la 10 miliarde de euro, să fac supracontractare, să dublez suma. Păi a vrut să audă? Orice stat membru care vrea să facă absorție de fonduri europene dăm voie să supracontracteze. În acest sens nu a fost de acord”, a declarat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, în direct la România TV. 

Vezi și: 

Accident grav pe Centura Capitalei. Trafic blocat

Roșca Stănescu: USR a furat startul. Scopul este altul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel