Ministrul Sănătăţii, după decesul Cristinei Ţopescu: Se alăturase echipei de comunicare

Colectivul Ministerului Sănătăţii regretă dispariţia prematură a jurnalistei Cristina Ţopescu, care de puţin timp se alăturase echipei de comunicare, se arată într-un comunicat remis luni de reprezentanţii instituţiei.

'Suntem consternaţi de această veste, care a căzut ca un trăsnet pentru noi. Atât eu, cât şi echipa din MS regretăm profund dispariţia acestui om minunat, o stea care a inspirat atâtea generaţii de telespectatori. A fost un privilegiu pentru mine să lucrez cu Cristina Ţopescu, care s-a alăturat echipei noastre de comunicare de curând, şi până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârşit. Acum, când mă uit în urmă, nu-mi vine să cred că s-a stins, singură şi în tăcere. Să-i spunem cu toţii o rugăciune în gând şi Dumnezeu să o odihnească în pace!', a spus ministrul Sănătăţii, Victor Costache, citat în comunicat.

Jurnalista Cristina Ţopescu a murit. Informaţia a fost confirmată, duminică seara, pentru AGERPRES, de managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.

Citeşte şi Ministrul Vela, ANUNȚ după moartea Cristinei Țopescu

'A fost găsită decedată în locuinţă. Apelul s-a făcut la ora 21,39 de către Poliţie, într-o acţiune de cooperare cu noi. Poliţia ne solicita pentru a doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuinţă, să confirmăm decesul. Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile', a precizat Alis Grasu.

O vecină a sunat la 112

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a precizat că, în cursul serii de duminică, a fost sesizat de o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. 'În urma sesizării, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţa. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală', informează IPJ Ilfov. Cristina Ţopescu avea 59 de ani. Jurnalista s-a născut pe 4 iulie 1960. Tatăl său a fost cunoscutul comentator sportiv Cristian Ţopescu. 

Citeşte şi Boală Cristina Țopescu. Monica Pop: De asta suferea!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel