Florin Cîţu, ministrul propus la Finanţe: Dacă găsiți această declarație, îmi dau DEMISIA

Florin Cîţu, propunerea PNL pentru funcţia de ministru al Finanţelor, a anunţat în ce condiţii îşi va da demisia. 

Luminiţa Jivan (PSD) l-a întrebat pe Florin Cîţu cum va colabora cu Mugur Isărescu, în condiţiile în care guvernatorul BNR a lansat mai multe acuze la adresa sa. 

"În 2008, guvernatorul BNR v-a acuzat în calitate de trezorier șef al unei bănci comerciale de atac speculativ asupra monedei naționale: ori admiteți că acuzația dlui Isărescu e întemeiată sau spuneți că Isărescu a mințit – și atunci cum veți colabora cu el?", a spus Luminiţa Jivan. 

"Vreau să clarificăm un lucru care a tot fost spus în spaţiul public în ultimii ani de zile şi nu e adevărat. Nu a fost niciodată o declaraţie a guvernatorului Băncii Naţionale la adresa mea sau a vreunei instituţii în care am lucrat. Dacă găsiţi această declaraţie publică a guvernatorului, îmi dau demisia", a spus Florin Cîţu la audierea în comisia parlamentară. 

La ce se referă Cîţu 

"Am luat de la BNR informaţii despre situaţia mea. Se spune clar că mi se confirmă că nu au fost aplicate sancţiuni de către BNR la adresa mea. Asta ca să închidem această teorie că a existat vreodată o divergenţă între BNR şi mine, sau că BNR mi-a cenzurat mie dreptul de a lucra în instituţii bancare. Aşa ceva nu există!", a mai spus Florin Cîţu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel