Ministrul Mediului, răspuns pentru Firea: Dacă v-ați muta în București, poate v-ar păsa mai mult

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ministrul Mediului, Costel Alexe, i-a răspuns Gabriela Firea, după ce primarul General i-a sugerat acestuia să se mute din Bucureşti, dacă nu îi place oraşul.  

"NU mă las intimidat! Doamna primar Firea, aveți cumva impresia că orașul București e proprietatea dumneavoastră? Îmi recomandați "să mă mut din București" dacă nu îmi convine faptul că orașul este unul extrem de poluat și care generează deșeuri, așa cum am atras atenția", a scris Costel Alexe pe pagina sa de Facebook. 

"Mutaţi-vă dumneavoastră"

"Am și eu câteva recomandări, doamnă primar:

1. Mutați-vă dumneavoastră ÎN București! Dumneavoastră locuiți în județul Ilfov. Poate dacă ați locui efectiv în București v-ar păsa mai mult de traficul infernal și de poluare.

2. Rețineți asta, stimată doamnă: Bucureștenii pur și simplu "inhalează otravă". Asta este poluarea: Otravă lentă. Aveați timp să faceți ceva pentru a combate poluarea din Capitală fiind primar "de doar trei ani și jumătate". Nu doar că nu ați reușit, dar problemele s-au agravat în mandatul dumneavoastră.

3. Înțeleg faptul că aveți nevoie să vă certați cu cineva - cu premierul Orban, cu mine, cu opoziția din Consiliul General - ca să vă victimizați și să acoperiți faptul că Bucureștiul e sufocat și are mai multe probleme decât înainte de mandatul dumneavoastră.", a mai scris ministrul. 

VEZI ŞI Firea, către Alexe: "Mutați-vă din București". Gorghiu, ironică: Oglindă, oglinjoară, cine e cel mai mișto primar din țara?

"E vorba de milioane de oameni, nu de orgolii"

"Dar când vorbim de poluare mai bine lăsați capul jos, vă certați mai puțin și munciți mai mult pentru rezolvarea problemei.

E vorba de milioane de oameni, nu de orgoliile noastre. Cifrele nu mint: Poluarea din București e gravă și îi afectează pe locuitori.

Nu mai bine lăsați dumneavoastră declarațiile bombastice și țâfnoase și vă apucați de treabă?", a concluzionat Costel Alexe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel