Ministrul Dezvoltării, despre Cazinoul din Constanța: Terminăm proiectul în 30 de luni

Cazinoul din Constanța
Cazinoul din Constanța

Reabilitarea Cazinoului din Constanța va fi gata în 30 de luni, a dat asigurări, miercuri, ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan. 

„Avem încredere că împreună vom reuși să redăm românilor această bijuterie. Ne angajăm că vom finaliza această lucrare. Suntem pregătiți să oferim tot sprijinul financiar și logistic. (...) Așa cum m-am angajat, mă încadrez în ceea ce mi-am propus la începutul mandatului și sunt hotărât să duc la bun sfârșit totul. Noi, ministerul, ne ocupăm de restaurarea acestui obiectiv și după acest lucru îl vom reda municipalității. (...) Nu văd niciun impediment momentan în finalizarea acestei investiții. Ne angajăm să finalizăm proiectul în 30 de luni, banii nu sunt o problemă", a declarat ministrul Dezvoltării.

Ion Ștefan și-a amintit de perioada studenției, pe care a petrecut-o la Constanța, și a mărturisit că a intrat în Cazino o singură dată.

„Am terminat facultatea în Constanța în 1992 și am intrat o singură dată în Cazino. Mă plimbam pe faleză ca student și am intrat o singură dată. Îmi amintesc de niște scaune grena, parcă", a mai spus ministrul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel