Ministrul Cuc, despre deraierea vagoanelor de marfă

Ministrul Transporturilor a luat măsuri după ce un tren de marfă a deraiat în cursul zilei. 

"S-a constituit o comisie la nivelul AGIFER, aşteptăm să vedem concluziile comisiei. (...) Înţeleg că nu sunt probleme la infrastructura feroviară în acea zonă. Nu vreau să mă antepronunţ eu înaintea comisiei de la AGIFER, să ne spună care sunt cauzele", a afirmat pentru Agerpres, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Pe de altă parte, Răzvan Cuc a arătat că infrastructura feroviară trebuie modernizată, precizând că unul dintre scopurile vizitelor pe care le efectuează pe şantiere este să se asigure că se lucrează în acest domeniu.

"Este clar că infrastructura feroviară trebuie modernizată. Tocmai de asta am şi venit pe şantiere, ca să accelerăm şi să mă asigur că se lucrează pe Coridorul IV, coridor principal, unde avem alocaţii bugetare - ei (constructorii, n.r.) nu trebuie decât să construiască şi să vedem că, în sfârşit, se întâmplă lucruri în România aşa cum ne dorim toţi românii: de calitate, în parametri normali ca şi timp. Nu am cerut nimic altceva decât să-şi facă treaba aşa cum trebuie, să nu mai avem incidente", a spus Cuc.

Este al treilea incident de acest fel în ultimele două săptămâni. În data de 2 martie, locomotiva unui tren care circula pe relaţia Braşov - Curtici a deraiat de un boghiu la ieşire din staţia Săvârşin. În 8 martie, un vagon din compunerea unui tren pe relaţia Sighetu Marmaţiei - Dej Călători, a deraiat de un boghiu la intrare în staţia Coşbuc.

Vezi și: 

PSD a decis să schimbe "optica". Ședință la sediul partidului

Ghivece cu cannabis, la vânzare. Polițiștii au descins la traficanții de droguri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel