Ministrul Cercetării, Nicolae Hurduc, reacţie după discursul lui Iohannis: În ce calitate mă catalogaţi drept incompetent şi corupt?

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Ministrul Cercetării, Nicolae Hurduc, a reacţionat după discursul preşedintelui Klaus Iohannis şi a cerut lămuriri cu privire la unele dintre declaraţiile denigratoare ale şefului statului. 

"Domnule Președinte Klaus Iohannis,

Am urmărit cu deosebită atenție declarațiile dumneavoastră din această seară și trebuie să mărturisesc faptul că sunt revoltat de anumite afirmații denigratoare, pe care le-ați făcut și le faceți în ultima perioadă la adresa Guvernului României. Punctual, v-aș ruga să-mi explicați de ce în calitate de membru al Guvernului mă catalogați drept incompetent și corupt ?

La adresa

http://www.research.gov.ro/…/echip…/cv-nicolae-hurduc-v2.pdf

puteți vizualiza CV-ul meu, performanțele științifice fiind realizate prin sacrificii făcute în special în dauna familiei și a tuturor celor apropiați mie, pe care i-am privat timp de 30 de ani de prezența mea, atât în momentele plăcute, cât și în cele mai puțin plăcute.

Pe site-ul Guvernului puteți găsi, de asemenea, declarația mea de avere, de unde se poate vedea cât anume poate aduna un bugetar după o viață de muncă", a scris Nicolae Hurduc pe pagina sa de Facebook. 

Acuze făcute pe nedrept 

"Ați afirmat la sfârșitul anului 2018 că nu vom fi în stare să gestionăm Președinția Consiliului Uniunii Europene și iată că după 6 luni de efort susținut, am fost catalogați în primele 3 țări din punctul de vedere al eficienței și performanțelor. Ar fi fost normal ca la finalul mandatului României să vă cereți scuze pentru afirmațiile din decembrie 2018 !

De ce permiteți Domnule Președinte să se coboare atât de jos nivelul dezbaterilor politice ? De ce acuzați pe nedrept oameni care s-au străduit întreaga viață să-și facă datoria?", a mai scris ministrul Cercetării. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel