Ministrul Bode, variantă alternativă la ”nebunia” de pe DN1

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a spus că, pentru decongestionarea traficului de pe DN1, se poate lucra la rute alternative.

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, prezent luni seară în cadrul emisiunii lui Ionuț Cristache de la TVR 1, a făcut următoarele precizări: „Dacă nu găsim soluții alternative pentru traficul de pe DN1, imaginați-vă ce se întâmplă peste șase ani dacă noi am sta cu mâinile în sân?! Eu am stat șapte ore în trafic pe 30 decembrie, anul trecut, de la București la Brașov. Am obligația să pun pe masa Guvernului variante alternative. Prima variantă alternativă este drumul județean Câmpina - Valea Doftanei – Săcele. (...) Am fost în teren. E simplu să acuzi și să umbli cu degetul pe hartă. Eu am călcat la pas acel drum sâmbătă. Este un drum județean cu o fundație foarte bună. Este o variantă alternativă la nebunia de pe DN1."

„În săptămânile următoare, rezolvăm problema birocratică", a precizat ministrul.

Lucian Bode a declarat că se vor construi între 40 și 100 de kilometri de autostradă până la finalul anului 2020. „Sigur că ne-am dori să depășim 100 de kilometri", a mai spus Bode la TVR1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel