Ministru, despre Iohannis: Din păcate, a ajuns să...

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Marius Budăi, a declarat miercuri seara, la Antena 3, că preşedintele Klaus Iohannis nu îşi cunoaşte fişa postului.

„Din punctul meu de vedere, din păcate, domnul preşedinte a ajuns, nu să ignore fişa postului, să nu o cunoască. Pentru că, din a fi cel echidistant şi toate cele care scriu în fişa postului, iată că domnul preşedinte este clar că face campanie. Este doar preşedinte al PNL. Din punctul meu de vedere, domnul preşedinte, din păcate, este un om mic într-o funcţie foarte mare, azi face foarte mult rău României”, a spus Budăi, la Antena 3, miercuri seară.

„Mă opreşte neaprobarea bugetului să dau alocaţiile mărite. Alocaţiile în cuantumul existent până la aprobarea bugetului, alea le plătesc. Mă opreşte să închei noi convenţii cu angajatorii pentru a crea locuri de muncă şi a aduce plus valoare în România. Mă opreşte să gândesc pe termen lung.. nu numai bugetul, dar şi atacul la Curtea Constituţională a Legii pensiilor, să intru efectiv în implementare, pentru că această Lege a pensiilor nu este o lege pe care să o implementăm în două zile. Legea pensiilor este şi ea atacată la Curte. Neavând-o în vigoare nu mă pot organiza, eu, ca minister. Am un calendar săptămânal şi vreau să mă întâlnesc cu toţi directorii din ţară, pe toate specializările”, a explicat ministrul Muncii.

La rândul său, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a adăugat că sunt blocate şi programe care au fost trimise la minister de Petre Daea, ministrul Agriculturii, motivul fiind neaprobarea bugetului, dar şi toate proiectele cuprinse în buget pentru a fi finanţate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel