Ministerul Turismului, INFORMAȚII NEȘTIUTE- DOCUMENT

Fostul ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre, și-a făcut raportul unui an de activitate în Guvernul susținut de PSD-ALDE. 

”La final de mandat, le mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit în activitatea de ministru al Turismului, timp de un an. A fost un an marcat de o muncă asiduă pentru modificarea cadrului legislativ, astfel încât să optimizăm activitatea tuturor actorilor implicați în acest sector al economiei. Am realizat un cadru legislativ care poate aduce contribuții importante la creșterea economică a României, pe termen scurt, mediu și lung. Ponderea Turismului în Produsul Intern Brut (PIB) a crescut de la 1,5% (2016) la aproximativ 2,6% (2017), iar pentru acest an sunt preconizate alte creșteri importante, bazate pe măsurile aplicate în cursul anului 2017”, declară ministrul Mircea Titus Dobre.

Voucherele de vacanță, ”O MARE REALIZARE”

O realizare subliniată de Ministerul Turismului, a anului 2017, este acordarea voucherelor de vacanță, în valoare de 1.450 de lei, pentru angajații din sectorul bugetar. Acest program a fost adoptat la 30.06.2017, prin Ordonanța de urgență pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgenţă a Guvernului nr. 8/2009 privind acordarea voucherelor de vacanţă.

Actul normativ prevede obligativitatea acordării voucherelor de vacanță angajaților din sistemul bugetar, măsură asumată prin Programul de Guvernare 2017-2020.

VEZI AICI BILANȚUL COMPLET

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel