Ministerul Justiţiei, vandalizat de protestatari. Ciocan, întrebare la care nu s-a gândit nimeni

Comisarul şef Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Federaţiei Sindicatelor Democratice a Poliţiştilor din România (FSDPR), a comentat asupra celor întâmplate la sediul Ministerului Justiţiei, instituţie care a fost atacată cu ketchup, muştar şi, mai nou, cu ouă de către protestatarii #rezist.

Christian Ciocan apreciază că ceva nu se leagă în ceea ce priveşte manifestările care au loc, tot mai des, la sediul Ministerului Justiţiei. Ciocan se întreabă cum au protestatarii posibilitatea să atace sistematic instituţia. 

"Lucrurile sunt extrem de simple: s-au decredibilizat, există şi o degradare a imaginii în contextul în care şi aşa nu era foarte consolidată. Despre ce e vorba în protestele acestea? Avem un ministru al Justiţiei, avem un Guvern al României, avem nişte legi care spun exact care sunt atribuţiile demnitarilor şi Guvernului în ansamblu. Care e problema? Adică aceşti oameni se manifestă aşa cum cred că e mai bine, dar te alegi cu nişte dosare penale, cu nişte amenzi.

În plus, vreau să atrag atenţia asupra unui lucru. Maşinile de la Ministerul Justiţiei nu sunt chiar aşa părăsite pe nicăieri şi nimeni nu vede că cineva aruncă cu muştar. Mai mult, există şi timpul necesar ca să pui nişte afişe. Pentru mine nu e surprinzător, e aproape cristal ce se întâmplă acolo. Cum au unii posibilitatea – că oricare dintre noi dacă ne-am duce la MJ să dăm cu ketchup sau să punem bannere nu am reuşi.

Este surprinzător şi nesurprinzător că unii pot să facă chestia asta, în număr de şapte, mereu tot ei. Ne uităm la televizor, vedem ce măsuri au luat jandarmii. Care e scopul pentru că România e stat în UE, avem legi, avem o Constituţie care ne spune ce avem de făcut. Dacă există nişte cetăţeni care au această pasiune să încalce legea, nu e niciun fel de problemă, dar ceva nu se leagă. Produsul acesta, marketingul care duce la acest produs are nişte goluri", a declarat Christian Ciocan la România TV. 

Vezi şi: Liviu Dragnea, discuţii cu preşedintele comisiei LIBE, Claude Moraes

Gabriela Firea intervine în scandalul diplomelor false ale medicilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel